Ykkös-MP Oy

ykkosmp-0316-1180x350

henkilokunta_teksti-sivu

Ykkös-MP Oy

Vuonna 1986 perustettu Ykkös-MP Oy aloitti toimintansa lähinnä korjaamo- ja varaosapalvelulla laajentuen käytettyjen moottoripyörien ja mopojen myyntiin. Muutaman vuoden sisällä ohjelmaan tulivat myösuudet moottoripyörät ja mopot.
Tällä hetkellä edustuksiimme kuuluu runsaslukuinen laatumerkkien valikoima niin moottoripyörien, mopojen, varaosien kuin varusteidenkin osalta. Valtuutettu huoltomme hoitaa määräaikaishuollot sekä isot ja pienet korjaustoimenpiteet.

 

 

Henkilökunta

Ykkös-MP Oy:n perustaja Antti Aro rutinoituneena alan konkarina yli 40 vuoden kokemuksella on monesti niin myynti kuin huoltoasioissakin merkittävänä apuna nuoremmalle henkilökunnalle.

Toista sukupolvea Ykkös-MP Oy:ssä edustaa Erno ”Disko-Eki” Aro, joka on lahjakkaana kuljettana niittänyt mainetta niin motocrossin kuin enduronkin parissa. Paitsi että Erno on moottoripyörähuollon lisensiaatti, seuraa hän myös aktiivisesti kotimaisia ja kansainvälisiä motocrossareenoita ja kykenee näin ollen tarjoamaan asiakkaalle uusinta tietoa näiden lajien jatkuvasti kehittyvästä maailmasta.

Kymmenen vuoden tauon jälkeen porukkaan on tullut takaisin ”Disco-Ekin” isoveli, Samuli Aro. Samuli oli töissä Ykkös-MP:ssä 90-luvulla ja 10 vuoden tauko tuli, kun hän ajoi ammatikseen enduron MM-sarjassa ja muissa kansainvälisissä sarjoissa. 10 vuoden ”etätyön” tuloksena hän saavutti viisi henkilökohtaista maailman mestaruutta, viisi joukkuemestaruutta ja monia muita MM-mitaleja ja kansainvälisten sarjojen mestaruuksia. Tällä hetkellä Samuli tekee monipuolista työtä liikkeessä ja hyödyntää vuosien kokemustaan ja vastaa jousitusten huolloista, korjauksista ja muutostöistä.

Tervetuloa vanhat tutut ja uudet tuttavuudet!

 

Sijainti

Liikkeemme sijaitsee Järjenpäässä Terholan alueella, Alhotie 14.

Näytä suurempi kartta

Yhteystiedot

Ykkös-MP Oy
Alhotie 14
04430 Järvenpää

p. 09 279 7650
ykkos-mp@ykkos-mp.fi

Myymälä

Avoinna
Ma–Pe klo 10.00 – 17.00

KESÄN POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT

Juhannusaatto pe 21.06 liike suljettu.

VIETÄMME KESÄLOMAA SEURAAVASTI :

Huolto suljettu pe 28.06 – 26.07 välisen ajan.

Myymälä suljettu pe 12.7 – 26.07 välisen ajan.

Huolto

VIETÄMME KESÄLOMAA SEURAAVASTI :

Huolto suljettu pe 28.06 – 26.07 välisen ajan.

Avoinna
Ma–Pe klo 8–16
p. 09 279 76560

ykkosmp.huolto@gmail.com

© Ykkös-MP Oy 2024.